Nieuws

foto Sint Verbindt Rally 2018 @ ENAG

ZZF Sint Verbindt Rally @ ENAG

Op 1 december kwam de 4e editie van de Sint Verbindt Rally, georganiseerd door het Zeldzame Ziekten Fonds (www.zzf.nl), langs bij oldtimerstalling ENAG. Ruim 80 eigenaren van bijzondere en klassieke auto's namen zieke kinderen mee tijdens de puzzelrally waaronder autocoureur en ambassadeur van de stichting Jan Lammers. De tocht startte vanaf het Worldhotel Wings op The Hague Airport in Rotterdam waarna ENAG als tussenstop werd bezocht.

Aftellen. De startdame heeft twee geblokte vlaggen klaar. © Leo van der Velde

Team ENAG rijdt Jan Lammers ZZF rally 2018

Nieuwbericht AD 9-10-2018 (door Leo van der Velde):

Met de vlam in de pijp voor het Zeldzame Ziekten Fonds

RALLYRIJDERS | Vroemm. De rally van het Zeldzame Ziekten Fonds uit Den Haag startte al bij het Catshuis en op het Binnenhof. Deze keer begonnen de rijders op vliegbasis Volkel. Daarna volgde een natuurexcursie. 

DHRC Rally Magazine - kortingactie ENAG

DHRC Rally Magazine is een interessante kortingsactie gestart. Leden van DHRC krijgen een maand huurkorting op de stallingskosten bij ENAG indien een nieuwe stallingsplek wordt gehuurd. Wordt dus snel lid van de Dutch Historic Rally Club! Zie voor meer informatie over DHRC: www.dhrc.nl

Team ENAG rijdt de SLS Classic Rally 2018

Met maar liefst 7 prachtige oldtimers is team ENAG op 29 augustus met de SLS Classic Rally 2018 gestart in Spa (Belgie). De rally met klassiekers ouder dan 42 jaar, zal aanstaande zondag eindigen op de boulevard van Scheveningen.
Voor meer informatie zie: www.slsclassic.nl

Tunnelrun 2018!

Afgelopen vrijdag stond het hele parkeerterrein weer vol met Porsches bij het nieuwe pand van The Mechanic. Even relaxen, hapje eten en bijpraten voor de start van de Tunnelrun 2018! En dan met veel 'sound' door de tunnels in en rond Den Haag. Het blijft altijd een feestje. Tot volgende jaar!
Boris en Johan voor de winnende Alfa!

Fantastische opbrengst Prinses Maxima Centrum Rally

Op 9 juni 2018 jl. werd de tweede editie van de Prinses Máxima Centrum Rally gereden. Het was een fantastisch evenement! De Rally was opnieuw heel goed georganiseerd, er waren veel deelnemers en dit heeft ook geresulteerd in het prachtige totaalbedrag aan donaties van € 115.000,- t.b.v. het Princes Máxima Centrum. Dit geld wordt gebruikt voor het realiseren van appartementen waar zieke kinderen samen met hun ouders kunnen verblijven. Als Kers op de taart hebben Boris en Johan van ENAG met startnummer 1 ook nog eens de eerste prijs in de Tour klasse behaald!

Opening ENAG en The Mechanic in het AD

Op woensdag 18 april werd oldtimerstalling ENAG feestelijk geopend gezamenlijk met oldtimerspecialist The Mechanic.

Honderden gasten genoten van het prachtige gerenoveerde pand en de unieke oldtimers onder het genot van een hapje en een drankje in de stralende zon. Marc Slats, wereldkampioen oceaan-roeien, opende het complex.

Een leuk verslag van dit evenement is verschenen in het AD van 24 april.

Artikel Telegraaf 17 april 2018

Vandaag verscheen er een leuk artikel in de Telegraaf over oldtimerstalling ENAG in Voorburg
door Lieke Jongbloed):

Mark en Patrick van team ENAG reden Arctic Challenge Tour 2018

Patrick en Mark van team ENAG hebben de Arctic Challenge Tour 2018 uitgereden. Het was een zware en mooie toer door Scandinavie in winterse omstandigheden waarmee ze ook geld inzamelde voor het ZZF.

Een samenvatting van de Arctic Challenge is te zien in 3 afleveringen op zaterdag 3, 10 en 17 februari om 16:30 uur op RTL7. De eerste aflevering is nu te zien via https://www.rtl.nl/gemist/arctic-challenge/

SLS Classic 2017

Team ENAG heeft met een aantal equipes deelgenomen aan de 54e editie van de SLS Classic 2017. Deze is verreden van donderdag 31 augustus t/m zondag 3 september 2017. Deze rally bedraagt ongeveer 1700 km over de prachtigste wegen in België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland.