Nieuws

ZZF rally 2019

Het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) organiseerde zaterdag 5 oktober de 14e editie van de Jan Lammers ZZF Rally. Dit kunnen we, het jaar overziend, wel ons hoofdevenement noemen. De rally wordt door ENAG gesteund en ook diverse leden zijn zeer actief bij het evenement betrokken. De recordopbrengst van 2019 bedroeg maar liefst € 125.000!

Sint verbindt rally

Op zaterdag 23 november werd ENAG andermaal verrast door een bezoek van de Sint. 75 prachtige auto's en 2 limousines en vooral veel stralende kindergezichten starten bij het Wings Hotel Rotterdam The Haque ariport en reden in een rally naar Voorburg. Hier werden ze warm onthaald door de Sint, zijn Pieten ende mensen van het Zeldzame Ziekten Fonds. www.zzf.nl/sint-verbindt-rally-2019. Twee keer maakt nog geen traditie, maar ook in 2020 zien wij de Sint graag terug op onze prachtige locatie.

SLS Classic

ENAG was ook in 2019 weer uitstekend vertegenwoordigd bij de SLS Classic. Aan de start verschenen de Alfa Romeo Giulia Super 1300 Raymond en Marc, de Porsche 914 Sandor en Roland, de Mustang GT 500 Patrick en Mark, de Alfa Romeo Giulia 1300 TI van Boris en Johan en de Alfa Romeo GTV Joris en Harry. Er werden mooi resultaten behaald met een 3e plek en een 4e plek in zowel tour als sportklasse. Op naar het volgende grote evenement de ZZF Rally.

Prinses Máxima Centrum Rally

Om zaterdag 22 juni verschenen er twee ENAG equipes aan de start van de Prinses Maximacentrum Rally. Dit waren de Alfa Romeo Giulia 1300 TI van Boris en Johan en de Corvette Stingray van Patrick en Mark. De start was bij de theaterhangaar op voormalig vliegveld Valkenburg. Het is de organisatie gelukt om meer dan 100 auto’s aan de start te krijgen. Het zeer gemêleerde gezelschap met klassiekers, elektrische auto’s en zelfs een waterstof Toyota vertrok met prachtig weer richting het noorden voor een bezoek aan TATA steel, BMW experience center en de finish op Circuitpark Zandvoort.
foto Sint Verbindt Rally 2018 @ ENAG

ZZF Sint Verbindt Rally @ ENAG

Op 1 december kwam de 4e editie van de Sint Verbindt Rally, georganiseerd door het Zeldzame Ziekten Fonds (www.zzf.nl), langs bij oldtimerstalling ENAG. Ruim 80 eigenaren van bijzondere en klassieke auto's namen zieke kinderen mee tijdens de puzzelrally waaronder autocoureur en ambassadeur van de stichting Jan Lammers. De tocht startte vanaf het Worldhotel Wings op The Hague Airport in Rotterdam waarna ENAG als tussenstop werd bezocht.

Aftellen. De startdame heeft twee geblokte vlaggen klaar. © Leo van der Velde

Team ENAG rijdt Jan Lammers ZZF rally 2018

Nieuwbericht AD 9-10-2018 (door Leo van der Velde):

Met de vlam in de pijp voor het Zeldzame Ziekten Fonds

RALLYRIJDERS | Vroemm. De rally van het Zeldzame Ziekten Fonds uit Den Haag startte al bij het Catshuis en op het Binnenhof. Deze keer begonnen de rijders op vliegbasis Volkel. Daarna volgde een natuurexcursie. 

DHRC Rally Magazine - kortingactie ENAG

DHRC Rally Magazine is een interessante kortingsactie gestart. Leden van DHRC krijgen een maand huurkorting op de stallingskosten bij ENAG indien een nieuwe stallingsplek wordt gehuurd. Wordt dus snel lid van de Dutch Historic Rally Club! Zie voor meer informatie over DHRC: www.dhrc.nl

Team ENAG rijdt de SLS Classic Rally 2018

Met maar liefst 7 prachtige oldtimers is team ENAG op 29 augustus met de SLS Classic Rally 2018 gestart in Spa (Belgie). De rally met klassiekers ouder dan 42 jaar, zal aanstaande zondag eindigen op de boulevard van Scheveningen.
Voor meer informatie zie: www.slsclassic.nl

Tunnelrun 2018!

Afgelopen vrijdag stond het hele parkeerterrein weer vol met Porsches bij het nieuwe pand van The Mechanic. Even relaxen, hapje eten en bijpraten voor de start van de Tunnelrun 2018! En dan met veel 'sound' door de tunnels in en rond Den Haag. Het blijft altijd een feestje. Tot volgende jaar!
Boris en Johan voor de winnende Alfa!

Fantastische opbrengst Prinses Maxima Centrum Rally

Op 9 juni 2018 jl. werd de tweede editie van de Prinses Máxima Centrum Rally gereden. Het was een fantastisch evenement! De Rally was opnieuw heel goed georganiseerd, er waren veel deelnemers en dit heeft ook geresulteerd in het prachtige totaalbedrag aan donaties van € 115.000,- t.b.v. het Princes Máxima Centrum. Dit geld wordt gebruikt voor het realiseren van appartementen waar zieke kinderen samen met hun ouders kunnen verblijven. Als Kers op de taart hebben Boris en Johan van ENAG met startnummer 1 ook nog eens de eerste prijs in de Tour klasse behaald!